Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اکبر نیکزاد روز جمعه در بازدید از روستای مِهَد شهرستان کهگیلویه وضعیت فاضلاب این روستا را غیرقابل تحمل دانست و اظهار کرد: یک تیم فوریتی برای تصمیم‌گیری در راستای ساماندهی فاضلاب روستا از سوی بنیاد مسکن اعزام خواهد شد.

وی بیان کرد: تیم پژوهشکده بنیاد برنامه ریزی لازم برای اجرای طرح ساماندهی فاضلاب روستا را طی یک فوریت مهم اجرا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیکزاد با اشاره به ظرفیت آب و هوایی و کشاورزی منطقه مهد گفت: این طرح در کمترین زمان ممکن به مرحله اجرا خواهد رسید.

نماینده مردم کهگیلویه در مجلس شورای اسلامی بوی بد فاضلاب روستا را غیر قابل تحمل دانست و گفت: وضعیت زیست محیطی منطقه شیوع بیماری ها را تشدید کرده است.

حجت الاسلام سید محمد موحد شرایط این روستا را بسیار سخت دانست و افزود: سرازیر شدن فاضلاب شهر و روستاهای اطراف زندگی را برای مردم روستای مهد سخت کرده است.

وی اضافه کرد: نیاز است در کمترین زمان ممکن این طرح از سوی بنیاد مسکن اجرایی شود.

نیکزاد در سفر به شهرستان کهگیلویه ضمن بازدید از روستاهای این شهرستان از نزدیک با مشکلات آنها آشنا شد.

روستای مهد با ۴۵ خانوار جمعیت در پایین دست شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه قرار دارد.

منطقه سمغان با بیش از دو هزار نفر جمعیت در یک کیلومتری شهر دهدشت قرار دارد و طی این چندسال هویت آن برای نهادهای خدمات رسان و مسوولان استانی و شهرستانی مشخص نبود و هریک از این نهادها به بهانه های مختلف از خدمات رسانی به این منطقه شانه خالی می کردند.

به گفته ساکنان این روستای پرجمعیت سمغان بوی تعفن جداول و رها کردن زباله ها در کوچه ها و ورودی روستا خطری زیست محیطی است که سلامتی ساکنین را تهدید می کند.
بیشتر آب فاضلاب روستاهای همجوار از جمله سمغان و شهر دهدشت از کنار این روستا عبور می کند و در پایین دست به سد کوثر سرازیر می شود.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی کهگیلویه و بویراحمد بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی فاضلاب روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۰۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار

                                                         

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مجید بگلریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار داشت: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی با قدردانی از حضور جهادی دستگاه‌های خدمات رسان و بررسی میدانی از روستای تختان دهلران، افزود: رفع سریع آسیب‌های زیرساختی در حوزه‌های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان، عنوان کرد: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعیتر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو. تی. ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، اعلام کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیرو‌های امدادی و دستگاه‌های خدمات رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

لطیف صادقی افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تاکید کرد: تصمیمات لازم در راستای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار ویژه دهلران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد
  • شستشوی مخزن زمینی ۱۰۰ مترمکعبی روستای عسگرآباد ارومیه
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • پدر شهید جعفر بابازاده آسمانی شد
  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان