Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد رحمتی شامگاه یکشنبه در جلسه شورای بانک های استان زنجان افزود: جای سوال دارد که چرا سیستم بانکی همواره در پرداخت تسهیلات منتظر تحت فشار قرار گرفتن می ماند و سپس به وظایف خود عمل می کند.
وی یادآورشد: دولت در بحث مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی یک سهمیه و بانک مرکزی سهمیه دیگری ابلاغ کرده که این موضوع موجب سردرگمی بانک ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رحمتی موضوع مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی را مساله ای بسیار مهم خواند و اظهار کرد: چرا مردم برای دریافت تسهیلات چنین بخش مهمی، با سیستم بانکی چانه زنی کنند و سرانجام هم به نتیجه مطلوب نرسند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: پرداخت تسهیلات این بخش گاه آنچنان دچار کش و قوس می شود که مردم از عملکرد سیستم بانکی ناراضی می شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار زنجان هم در این جلسه گفت: دولت تدبیر و امید برای ایجاد شفافیت در کارها و گسترش رفتار صادقانه بر روی کار آمده است.
فرامرز نیک سرشت خاطرنشان کرد: در صورتی که در برخی مسئولان و نهادها ذهنیتی منفی نسبت به مردم و رفتار صادقانه وجود دارد، باید اصلاح شود.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان هم در ادامه این جلسه گفت: بر اساس ابلاغیه دولت در سال 95، سیستم بانکی باید سه هزار و 200 فقره تسهیلات برای مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی پرداخت می کرد.
سجاد صنعتی منفرد ادامه داد: به رغم سرعتی که در بررسی پرونده متقاضیان در بنیاد مسکن وجود دارد، بانک ها همکاری و سرعت لازم را در پرداخت این تسهیلات نداشته اند.
وی اضافه کرد: تا کنون در بانک رفاه از 600 سهمیه ابلاغی 130 فقره برای دریافت تسهیلات معرفی و فقط 17 مورد منجر به عقد قرارداد شده است.
صنعتی منفرد ابراز کرد: در بانک صادرات از سهمیه 500 موردی 299 فقره معرفی و 77 پرونده منجر به عقد قرار داد شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان گفت: به بانک مسکن 200 سهمیه، بانک ملی 500 سهمیه، بانک تجارت 500 سهمیه، سپه 460 و ملت 440 سهمیه ابلاغ شده بود که تا کنون فقط 31 پرونده در بانک مسکن، 42 پرونده در بانک ملی، 45 پرونده در بانک تجارت، 97 پرونده در بانک سپه و 24 پرونده در بانک ملت منجر به عقد قرارداد شده اند.
وی تاکید کرد: در صورتی که سیستم بانکی تمایلی به پرداخت تسهیلات ندارد، اعلام کند تا بنیاد مسکن اقدام به رسیدگی سریع به پرونده نکند و روستاییان را از این موضوع مطلع سازد.
صنعتی منفرد از پرداخت 2 میلیارد ریال تسهیلات بلا عوض طی سال گذشته برای نوسازی و بهسازی مناطق کمتر توسعه یافته روستایی خبر داد و این میزان را در سال جاری 38 میلیارد ریال اعلام کرد.
3001/6085
خبرنگار: مینا افشاری ** انتشار دهنده: رویا رفیعی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: هدف کلی این است که ما برای تمام اقشار و بویژه اقشار آسیب پذیر  مسکن تهیه کنیم. در همین راستا قانون جهش تولید مسکن  را مصوب و ‌در آن تاکید شد که دولت زمین و تسهیلات لازم را در اختیار مردم قرار دهد که خودشان مسکن بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تامین مسکن برای اقشار مختلف با تکیه بر عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح اظهار کرد:  عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح نیز از مهم ترین ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است. به هر حال تامین مسکن برای اقشار مختلف هدف ماست و باید آن را انجام دهیم و فرآیندش نیز در انجام شدن است.

ایری در ادامه بیان کرد: با توجه به ساختار اقتصادی کشور مشکلاتی برای تهیه مسکن اقشار آسیب پذیر وجود دارد که باید حل شود. لازمه رسیدن به یک میلیون واحد مسکن  این است که همه دستگاه ها کمک کنند و بدون مشارکت مردم نیر شدنی نیست و نقطه قوت یک میلیون واحد که می خواستیم بسازیم در مشارکت مردم است. چون به مردم زمین و تسهیلات می دهیم که خودشان بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  اظهار کرد: قانون جهش تولید مسکن در حال اجرایی شدن است ولی به نقطه ای رسیده است که نمی توانست بدون مشارکت مردم انجام شود و ما نیازمند مشارکت مردم هستیم. ما با مشکل کمبود مسکن مواجه هستیم و شاهد جهش تولید مسکن نخواهیم بود جز اینکه مشارکت مردم را داشته باشیم. باید با تکیه بر عرضه زمین توسط دولت و پرداخت به موقع و مناسب تسهیلات ساخت مسکن، مسیر مشارکت مردم در ساخت مسکن باز خواهد شد. بنابراین راهکار اصلی رفع تقاضای مسکن مردم نیازمند تسهیل مشارکت مردم در ساخت مسکن با عرضه زمین و تسهیلات است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟